Zondag 19 mei 2019

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong en nieuw startend bedrijf, dat voortgestuwd wordt door 2 mensen.

We hebben elkaar gevonden door veel van gedachten te wisselen en aan te voelen dat wij elkaar "perfect" aanvullen. Johan is beroepsmatig boekhouder/fiscalist, Krist is ondernemer met buikgevoel.

Deze cocktail was zo geslaagd dat Belipro en Beliter op 1 aug 2011 onder de doopvont ging.

Twee aparte firma's:
Beliter: die de aankoop doet van de oude woning of het stuk bouwgrond.
Belipro: die het project samen met onze architect en ingenieur realiseert.

De namen Beliter en Belipro zijn niet zomaar gekozen!
"Beli" is tweezijdig! De "B" komt van Brecht (†) en de "E "van Emmelien (de kinderen van Krist)
"L" komt van Laurens en de "I" van Iris (de kinderen van Johan) "ter" komt van "terrein" en de "pro" komt van "project". Zo werden Beliter en Belipro geboren!

U ziet, ondernemen is voor ons niet enkel cijfertjes en letters, wij ondernemen vanuit een buikgevoel waar "VERTROUWEN" héél hoog in het vaandel staat.
De tweede betekenis van "Beli" is "Better Living"!

Met "Better Living" willen wij op woongebied betaalbare kwalitatieve oplossingen geven aan jonge of minder jonge mensen die voldoen aan hun wensen wat betreft comfort en ligging. Wij willen vooral een energiezuinige, milieuvriendelijke oplossing bied omdat dit volgens ons onvermijdelijk is toekomstgericht!
Dus: oplossing bieden op maat, energiezuinig, kwaliteitsvol en héél betaalbaar zijn onze troeven. Hiermee zal de kandidaat-koper meer overhouden om te genieten van het leven,
vandaar "BETTER LIVING"!!
/


"Vertrouwen" is ons eerste woord!
Wij staan beide garant voor vertrouwen en eerlijk zaken doen!

Daarvoor staat ook hier ons gsmnr. omdat u steeds rechtstreeks bij ons terecht kunt met uw vragen of opmerkingen en geen onnodige tijd verliest of doorverbonden hoeft te worden.

Johan: 0472/766.444 (buiten kantooruren)
Krist: 0479/305.491 (tijdens kantooruren)

♣      ♣      ♣      ♣      ♣      ♣      ♣      ♣      ♣      ♣      ♣      ♣      ♣      ♣      ♣      ♣      ♣      ♣      ♣